Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 ling
Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 linguri de smantana si cu usturoiul pisat marunt.
Castravetii murati se taie ca si la cartofii pai, varza se taie marunt ca si la salata de varza se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Cartofii se taie normal ca si la cartofii prajiti. Se pun la prajit cartofii si pieptul de pui.
Se ia cate o lipie ...se unge cu maioneza, se aseaza un pic de varza, castraveti, cartofii pai si pui taiat feliute. Se ruleaza si se servesc calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseExista multe variante a acestei salate des intalnita in Portugalia si se pregateste doar cu caracatiţă. Eu am ales...
Salata de calamarPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii