Prajim slanina taiata cubulete si prajim in ea pastele late. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim impreuna. Presaram cu sare si boia si diluam c
Prajim slanina taiata cubulete si prajim in ea pastele late.
Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim impreuna.
Presaram cu sare si boia si diluam cu 2 l de apa.
Adaugam cartofii si amestecand continuu fierbem pana se ingroasa.
Cand deja fierbe in suc propriu, invartim ceaunul in asa fel incat pastele late sa formeze o galusca mare (sfat: daca amestecul este prea gros sau uscat putem dilua cu putina apa).
Se spune ca daca ceaunul este invartit de 32 de ori atunci slambuc-ul va fi perfect.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii