Snitel crocant de porc

Snitel crocant de porc este o reteta simpla cu carne pe care o puteti foarte rapid pregati. Pentru aceasta reteta de snitel folositi fulgi de porumb asa va iesi crocant.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitel crocant de porc

Ingrediente

  • 400 g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in felii subtiri si se bate putin. Ouale se bat cu sare si piper. Fulgii de porumb se zdrobesc.
Se ia fiecare bucata de carne, se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin fulgii de porumb. Bucatile de carne, astfel imbracate, se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante de hartie.


Snitel crocant de porc se poate servi atat calde cat si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc