Snitel de curcan cu salvie

Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc carne de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 fire salvie
  • 3 linguri pesmet
  • un cub knor
  • 100 ml smintina
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amesteca cu pesmetul. Carnea se tavaleste prin pesmet si se prajeste in 3-4 linguri ulei incins pe fiecare parte. Apoi se scoate si se pastreaza la cald. Citeva bucati de usturoi se toaca fin si se calesc in vasul in care a fost prajita carnea. Se adauga 100 ml apa calda in care s-a dizolvat un cub de knorr,100 ml smintina si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.
Snitelele se servesc cu sos si cu legume calita sau ca si garnitura la paste late

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori