Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.
Snitelul de vitel Palermo se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii