Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.
Snitelul de vitel Palermo se serveste cald.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiShakshuka (Oua in sos de rosii) este o mancare fara carne usor de pregatit. Cu toate ca nu pare satioasa este o mancare...
Shakshuka (Oua in sos de rosii)Suntem in plin sezon al fructelor! Daca nu mai stiti ce sa pregatiti cu aceste minunate daruri ale naturii, va dau eu o idee!...
Inghetata cu jeleu de capsuni si afineO rulada mov foarte buna si aratoasa. Eu am decorat-o cu mure dar pana cand am scos-o pentru a fi feliata si mancata murele...
Rulada cu cafea si crema de mureReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii