Pentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine 20 de minute si apoi se taie cuburi.
Pentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine 20 de minute si apoi se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de creier se inabusa in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Separat, se inabusa ceapa in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in putina apa rece, pasta de tomate, jumatate de cub MAGGI, 200 ml apa, sare, piper si se fierb cca 20 de minute. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de creier, se fierb impreuna cca 10 minute, se adauga vin si patrunjel verde.
Sote-ul din carne de vita se serveste cald, cu felii de lamaie deasupra.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaA venit vara, iar deserturile la pahar sunt vedete la noi! Sunt week-end-uri in care gatesc mai mult si nu mai am chef de...
Desert cu zmeura, ciocolata si lamaieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii