Pentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie.
Pentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Pieptul de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Usturoiul se curata, se taie marunt. Lamaia se spala; 50 g se taie rondele subtiri, iar la 50 g se extrage sucul. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, rosii, pasta de tomate, piper, usturoi, sare, apa, spanac, carne si se fierb cca 20 minute. Se adauga suc de lamaie.
Spanacul cu carne de porc se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaAceste paste au un gust deosebit, sunt delicioase. Le-am preparat pentru a participa la un concurs si va spun sincer, mi-a...
Serpentelli cu legume si branza elvetianaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii