Spanac cu carne de la borcan

Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg. Cand topit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spanac cu carne de la borcan

Ingrediente

  • carne de la borcan (am avut de vitel si de purcel)
  • spanac
  • cam 1 kilogram
  • ceapa verde
  • tot atat
  • marar
  • eu am avut sa zic echivalentul a 5 legaturi din piata
  • patrunjel
  • echivalentul a 2-3 legaturi

Mod de preparare

Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg.

Cand topit spanacul, am adaugar ceapa (numai foile verzi) spalata si taiata rondele nu prea mici. Cand s-a topit si ceapa am adaugat mararul, la fel, taiat nu foarte marunt. si la final, patrunjelul tocat si el. Am acoperit si am lasat la fiert pana a sczut aproape toata zeama lasata.


Se poate servi cu ochiuri de ou sau mamaliguta. Reteta Spanac cu carne de la borcan a fost propusa de alina-lili pe forum www.culinar.ro.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori