Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marim
Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si se prajesc in ulei placintele mici, cu cite o bucata de brinza in ele. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se pun pe o farfurie. Deasupa se pune o bucata de unt si se presara zaharul pudra.
Se servesc calde

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii