Specialitate cu brinza

Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marim

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 10 linguri de faina
  • 400 gr. lapte
  • sare
  • ulei
  • 300 gr. brinza framantata
  • unt
  • zahat pudra

Mod de preparare

Se face un aluat ca de clatite, dar mai gros, din faina, ou, un praf de sare, lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si se prajesc in ulei placintele mici, cu cite o bucata de brinza in ele. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se pun pe o farfurie. Deasupa se pune o bucata de unt si se presara zaharul pudra.
Se servesc calde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc