Sticky pork belly este o reteta cu piept de porc de-ti vine sa te lingi pe degete! :)
Bucatile de piept de porc se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru si mustar si se lasa la marinat, in frigider, cel putin 1 ora. Apoi se aseaza intr-o tava, se presara usturoi tocat marunt, se glazureaza cu miere, se toarna o cutie de bere, tava se acopeara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 1 ora.
Pieptul de porc astfel gatit este foarte delicios, se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor cu garnitura din piure sau cartofi copti cu rozmarin si o salata din varza alba.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii