Se taie pieptul de pui felii de snitel putin mai groase si se condimenteaza cu usturoiul taiat marunt, sare, putin piper si se toarna pe deasupra doua
Se taie pieptul de pui felii de snitel putin mai groase si se condimenteaza cu usturoiul taiat marunt, sare, putin piper si se toarna pe deasupra doua sau trei linguri de vin. Se lasa 15 minute. In prealabil, se pun cartofii la cuptor, dupa ce au fost spalati bine si se coc in coaja. Intr-o tigaie mare se rumeneste cu putin undelemn carnea, se inabusa cu vinul si usturoiul si se lasa pina sa dea un clocot bun, se flambeaza cu whiskey deasupra focului, se pune deoparte putin, se se stinga, dupa care se pune smintina. Se pune pe foc incet 3 minute.
Se serveste cu cartofii copti in cuptor
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacDeși e prima dată când pregătesc această rețetă acasă la mine, am pregătit de foarte multe ori, zacuscă,...
Zacusca cu buretiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii