Reteta dietetica
Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte, la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
Intr-un vas mai mare, se pun pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie, se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru circa o ora.
Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata.
Se serveste cu mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii