Stufat de miel

1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne 3.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de miel cu os
  • 15 legaturi de ceapa verde
  • 15 legaturi usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 legaura patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.

2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne

3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa se inabuse la foc potrivit

4. daca se formeaza o spuma luati-o ori de cate ori este nevoie

5. se curata si se spala ceapa, usturoiul si se tau in segmente de circa 3-4 cm

6. cand carnea este bine facuta siincepe sa se rumeneasca puneti peste ea ceapa si usuroiul tocat

6. dupa 5 min se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte

7. se adauga sare si piper dupa gust, si se lasa sa fierba la foc mic 15 min

8. la sfarsit se adauga mararul, patrunjelul tocat marunt si se mai lasa 2-3 clocote dupa care se opreste focul

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa