Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusi
Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusita in grasime. Se umple cu zeama in care au fiert ceapa si usturoiul si se lasa sa mai fiarba. La sfirsit, se adauga bulionul sau rosiile, faina desfacuta in apa rece si se acreste dupa gust cu otet. Cine doreste poate pune si un virf de cutit de zahar.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii