Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest
Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.
Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Rosii umplute cu piept de pui(gaina),
Salata de legume si pui-fierte pe abur,
Salata Caesar,
Salata de pui,
Salata germana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii