Stufat de piept de pui

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 legaturi de marar
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie mica pasta de rosii
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.

Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare

Rosii umplute cu piept de pui(gaina),

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata Caesar,

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci