Sunca in bere (Bierschinken)

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea. Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini. Intre timp se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cca. 3 – 3
  • 5 kg de pulpa de porc (o bucata)
  • multa sare
  • usturoi
  • 4 linguri de mustar
  • 2 linguri miere
  • ¾ l bere

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.

Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.

Intre timp se intoarce.

Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.

Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.

Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.

Dupa 2 ore e carnea gata .


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc