Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si de
Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delikat. Umplutura asta se stropeste de mai multe ori cu sucul in care s-a fiert sunca. Sunca fiarta se taie in lung in trei bucati si se pune pe o tava lunga de sticla. Dedesupt se pune partea cu soric peste care se pune umplutura, apoi iarasi o bucata de sunca apoi umplutura si deasupra sunca. Restul umpluturii se pune peste sunca fierbinte.
Dupa racire se poate pastra la frigider.
La servire se poate decora cu felii de oua fiert si frunze de patrunjel. Se serveste cu mustar, hrean.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiCa sa nu lungesc vorba , mi-am dus musafirii ''la mosie''...si am zis sa le fac o ciorbita cu legume din gradina si acrita cu...
Ciorba ca la mosieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii