Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si de
Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delikat. Umplutura asta se stropeste de mai multe ori cu sucul in care s-a fiert sunca. Sunca fiarta se taie in lung in trei bucati si se pune pe o tava lunga de sticla. Dedesupt se pune partea cu soric peste care se pune umplutura, apoi iarasi o bucata de sunca apoi umplutura si deasupra sunca. Restul umpluturii se pune peste sunca fierbinte.
Dupa racire se poate pastra la frigider.
La servire se poate decora cu felii de oua fiert si frunze de patrunjel. Se serveste cu mustar, hrean.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii