Taie marunt sau toaca carnea. Fierbe taieteii si amesteca-i cu bucatile de carne. Intre timp amesteca zeama de la tocana cu smantana, fierbe-l si adau
Taie marunt sau toaca carnea. Fierbe taieteii si amesteca-i cu bucatile de carne. Intre timp amesteca zeama de la tocana cu smantana, fierbe-l si adauga taieteii cu carne.
Alte mancaruri recomandate
Tocana pui
Tocanita ardei
Tocanita carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii