Pentru inceput incalzim laptele si dizolvam inauntru drojdia si o lingurita miere. Lasam intr-un loc caldut 15min.adaugam apoi faina si ceva sare si f
Pentru inceput incalzim laptele si dizolvam inauntru drojdia si o lingurita miere. Lasam intr-un loc caldut 15min.adaugam apoi faina si ceva sare si framantam un aluat fin,care va sta la dospit pina cand taiem prazul inele si-l calim intr-o lingura de ulei impreuna cu sunculita.
O tava de tarta o ungem bine si o pudram cu faina.intindem aluatul pe masa neunsa si nepudrata(fara grija,nu se lipeste) si apoi il punem in forma.taiem marginile cu grija si il intepam cu o furculita pt a creste uniform.intr-un castron amestecam smantana,cascavalul razuit si ouale cu telul.
Peste aluatul punem amestecul de praz si sunculita.
Turnam smantana cat mai uniform si dam la cuptor,la 180 grade,cam 35min.
Pofta buna!
Reteta propusa de s_tana
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii