Tigaia gradinarului

un preparat gustos si satios

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Tigaia gradinarului

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei capia
  • 2 dovlecei
  • 250 gr ciuperci brune
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • ½ ceasca vin alb
  • Cateva fire de oregano
  • 1 lingurita boia afumata
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit in ulei de masline.

Se spala si taie ardeiul capia si dovlecelul si se adauga in tigaie alaturi de pieptul de pui.

Se curata ciupercile cu un servet de hartie umezit putin, apoi se taie si se adauga peste restul ingredientelor.

Dupa ce s-au calit legumele si pieptul de pui, se adauga usturoiul maruntit, oregano tocat marunt, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata, apoi se toarna vinul alb si se mai lasa putin.

Se garniseste cu frunzulite de oregano.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc