un preparat gustos si satios
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit in ulei de masline.
Se spala si taie ardeiul capia si dovlecelul si se adauga in tigaie alaturi de pieptul de pui.
Se curata ciupercile cu un servet de hartie umezit putin, apoi se taie si se adauga peste restul ingredientelor.
Dupa ce s-au calit legumele si pieptul de pui, se adauga usturoiul maruntit, oregano tocat marunt, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata, apoi se toarna vinul alb si se mai lasa putin.
Se garniseste cu frunzulite de oregano.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii