legume delicioase
Se framanta aluatul din faina, lapte, drojdie si un praf de sare si se lasa la dospit.
Se scoate carnea din carnati si se formeaza minichiftele care se frig in tigaia de fonta in putin ulei de masline.
Se curate morcovii si se taie rondele. Se curate ardeii si se taie in bucati de marimea chiftelelor. La fel procedam si cu zuchinni si ciupercile brune.
Dupa ce s-au fript chiftelele, le scoatem si in aceeasi tigaie punem la gatit legumele impreuna cu usturoiul. Condimentam cu sare, piper si boia dulce afumata.
Cand legumele sunt aproape gata, adaugam inapoi in tigaie minichiftelele, oprim focul, intindem aluatul sub forma unui disc si il asezam ca un capac la tigaie. Ungem aluatul cu galbenus de ou si presaram amestec de susan alb si negru.
Dam la cuptor circa 15 minute pana prinde o crusta frumoasa aurie.
Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii