1. Se taie bucatile de carne de pui in cuburi de 2,5 centimetri fiecare. Se presara sare si zeama de lamiie. Se lasa deoparte timp de 10 minute. 2.
1. Se taie bucatile de carne de pui in cuburi de 2,5 centimetri fiecare. Se presara sare si zeama de lamiie. Se lasa deoparte timp de 10 minute.
2. Pentru a face marinata, se amesteca toate ingredientele intr-un castron pina cind se omogenizeaza.
3. Se baga bucatile de carne pe frigarui, iar cu o pensula se intinde marinata peste carne. Se acopera si se lasa la frigider timp de cel putin doua ore (preferabil ar fi peste noapte). Se prepara frigaruile pe gratar cu carbune, ungindu-le cu ulei si intorcindu-le de pe o parte pe cealalta frecvent, timp de 15 minute sau pina cind s-au facut bine.
4. Intre timp se face o combinatie iaurtul degresat si sosul de menta si se serveste cu frigaruile de pui.
5. Daca se doreste, acelasi tip de marinata se poate intrebuinta si cu pulpe sau aripi de pui.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii