Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s
Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.
Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.
Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.
Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.
La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:
Varza cuptor
Tocanita de pipote cu inimi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii