Tocana de fazan cu frisca si tarhon

Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de fazan
  • 3 legaturi de morcovi
  • 3 legaturi de legume amestecate
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • 3 gulii
  • 1 telina
  • 200 g ciuperci
  • 2 lingurite tarhon
  • 80 g orez
  • putina untura
  • 3 linguri de faina
  • 5 l frisca
  • 600 ml lapte

Mod de preparare

Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.

Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.

Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.

Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.

La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:

Varza cuptor

Tocanita de pipote cu inimi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci