Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, cel putin douazeci de minu
Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, cel putin douazeci de minute, adaugand apa rece ca sa nu se arda. In sosul de ceapa se adauga bulionul, apoi ficatul taiat felii subtiri. Se pune o ceasca de apa calda si se fierbe inabusit. Vinul se adauga o data cu sarea si piperul. Tocana se parfumeaza cu o foaie de dafin pusa la fiert o data cu ficatul dupa care se lasa sa scada bine.
Se serveste imediat, cu verdeata tocata deasupra.
Alte retete culinare:
Tocanita de legume
Tocana de vara
Tochitura de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcchifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.
Chifle umplute (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii