Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe pui. Se pune la fiert 1/5 l
Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe pui. Se pune la fiert 1/5 litri de apa si se pun cuburile de supa(de preferat de pui) in ea. Se incalzeste unsoare, se taie 1 ceapa si se pune la calit. Se scurg puii si se pun la prajit in unsoare. Cand s-a albit carnea, se scurge grasimea din tigaie si se pune 1l, din supa fiarta, peste carne. Carnea trebuie sa fiarba la foc mediu si sa aibe tot timpul apa. Cand carnea s-a fiert se adauga restul de supa si cele 2 plicuri de tocana. Se amesteca, pana devine „fara noduri” si se adauga ciupercile. Se tai ardeii cuburi si se adauga la mancare. Cand este gata se toarna o ceasca de smantana in capodopera.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii