Tocana exotica este o mancare cu iz oriental care te poarta cu gandul la tarile magine din estul indepartat al globului.
Carnea de pui o spalam si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face tocana adaugam putin ulei si prajim carnea pe ambele parti. O scoatem intr-o farfurie si o acoperim. Adaugam ceapa tocata in uleiul in care am prajit carnea, un ardei tocat marunt, pasta de tomate, usturoiul, boia, feliile de ardei intregi si ghimbirul si amestecam. Adaugam carnea si apa cat sa acopere carnea si adaugam si restul de ingrediente. Lasam sa fiarba la foc mic. Intr-un castron desfacem o lingura de faina cu putina apa si adaugam si scortisoara si adaugam peste tocanita si amestecam. Mai lasam sa fiarba cca 5 minute.
Tocanita exotica se serveste calda, cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcoviSupa crema de morcov este delicioasa si sanatoasa. Morocvul este o leguma ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatie asa ca e...
Supa crema de morcovEste o reteta delicioasa pentru familia mea.
Supa crema de legume, cu parmezan rasMerg si ca aperitiv dar si ca fel principal daca adaugam o salata sau o garnitura!
Rulouri din pulpe de pui cu legumeDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii