Tocana exotica

Tocana exotica este o mancare cu iz oriental care te poarta cu gandul la tarile magine din estul indepartat al globului.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocana exotica

Ingrediente

  • copanele si aripi de pui
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 ardei rosi
  • 1 lingurita ghimbir
  • boia de ardei iute
  • cimbru
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 portocala

Mod de preparare

Carnea de pui o spalam si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face tocana adaugam putin ulei si prajim carnea pe ambele parti. O scoatem intr-o farfurie si o acoperim. Adaugam ceapa tocata in uleiul in care am prajit carnea, un ardei tocat marunt, pasta de tomate, usturoiul, boia, feliile de ardei intregi si ghimbirul si amestecam. Adaugam carnea si apa cat sa acopere carnea si adaugam si restul de ingrediente. Lasam sa fiarba la foc mic. Intr-un castron desfacem o lingura de faina cu putina apa si adaugam si scortisoara si adaugam peste tocanita si amestecam. Mai lasam sa fiarba cca 5 minute.


Tocanita exotica se serveste calda, cu un sos iutel de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci