Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii.
Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii. Ciolanul se fierbe in atata apa incat
sa-l acopere, se sareaza, se condimeteaza si se adauga usturoi.
Cand e gata se scoate ciolanul si se indeparteaza osul iar carnea se taie fasii. (Zeama in care a fiert se pune deoparte).
Intr-un bogracs se caleste in ulei ceapa taiata marunt. Se presara cu boia si se adauga un pic din zeama de la ciolan. Se adauga feliile de rosii si ardei, fasiile de ciolan si burta si se adauga zeama peste ele, incat sa fie suficient sos. Se fierb la foc mic cam 1 ora
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii