Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii.
Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii. Ciolanul se fierbe in atata apa incat
sa-l acopere, se sareaza, se condimeteaza si se adauga usturoi.
Cand e gata se scoate ciolanul si se indeparteaza osul iar carnea se taie fasii. (Zeama in care a fiert se pune deoparte).
Intr-un bogracs se caleste in ulei ceapa taiata marunt. Se presara cu boia si se adauga un pic din zeama de la ciolan. Se adauga feliile de rosii si ardei, fasiile de ciolan si burta si se adauga zeama peste ele, incat sa fie suficient sos. Se fierb la foc mic cam 1 ora
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSurse: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-boema-30906.html;...
Prajitura BoemaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii