Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ard
Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 minute, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul, rosiile tocate si usturoiul.
Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele. Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita, amestecand energic. Se mai lasa 5 minute pe foc si se trage deoparte. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.
Alte retete culinare recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii