Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam s
Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam si taiem cubulete, vinetele si dovleceii.
Morcovul il curatam, spalam si il dam prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt o ceapa si cateii de usturoi. Intr-o cratita incapatoare
incingem ulei si calim vinetele cu dovleceii. Adaugam ceapa cruda,
usturoiul. Stingem cu sucul de rosii
si adaugam restul de legume coapte. Cand carnea este aproape fiarta, o
scoatem din zeama si o dezosam. Adaugam carnea peste legume si punem 3
foi de dafin, cimbru, piper, sare si zeama in care a fiert carnea si dam
la cuptor pana scade sosul la jumatate. Punem vinul si mai lasam 10
minute.
Scoatem de la cuptor si adaugam patrunjelul taiat marunt. Apoi se poate servi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Supa de galuste
Friptura de vita
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii