Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam s
Pulpele le punem la fiert cu o cepa intreaga. Coacem ardeii, rosiile si o ceapa. Dupa ce s-au copt, le curatam si le taiem cubulete. Curatam, spalam si taiem cubulete, vinetele si dovleceii.
Morcovul il curatam, spalam si il dam prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt o ceapa si cateii de usturoi. Intr-o cratita incapatoare
incingem ulei si calim vinetele cu dovleceii. Adaugam ceapa cruda,
usturoiul. Stingem cu sucul de rosii
si adaugam restul de legume coapte. Cand carnea este aproape fiarta, o
scoatem din zeama si o dezosam. Adaugam carnea peste legume si punem 3
foi de dafin, cimbru, piper, sare si zeama in care a fiert carnea si dam
la cuptor pana scade sosul la jumatate. Punem vinul si mai lasam 10
minute.
Scoatem de la cuptor si adaugam patrunjelul taiat marunt. Apoi se poate servi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Supa de galuste
Friptura de vita
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii