Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are.
Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are. Se spala carnea de rata, se portioneaza si se prajeste in uleiul incins cam 10 minute pana se rumeneste. Se adauga ceapa tocata si se caleste pana se inmoaie.
Se condimenteaza, se stinge cu 3 cani de apa si se adauga morcovii si telina taiate cubulete, cateii de usturoi striviti. Se decojesc rosiile si se dau pe razatoarea mare. Se fierbe 10 minute la foc mediu. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita de legume cu carne de rata se poate servi cu mamaliguta sau cu paine proaspata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaVa propun o varianta de pastrama usor de facut din piept de pui....ce bunatate facuta de casa. M-am unspirat de la reteta lui...
Pastrama din piept de pui
Comentarii