Tocanita de legume cu carne de rata

Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Tocanita de legume cu carne de rata

Ingrediente

  • 700 g carne de rata (pulpe
  • piept)
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 3 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are. Se spala carnea de rata, se portioneaza si se prajeste in uleiul incins cam 10 minute pana se rumeneste. Se adauga ceapa tocata si se caleste pana se inmoaie.
Se condimenteaza, se stinge cu 3 cani de apa si se adauga morcovii si telina taiate cubulete, cateii de usturoi striviti. Se decojesc rosiile si se dau pe razatoarea mare. Se fierbe 10 minute la foc mediu. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.


Tocanita de legume cu carne de rata se poate servi cu mamaliguta sau cu paine proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori