Tocanita de pipote cu vin este o reteta delicioasa pentru care nu va trebuie decat pipote, rosii, vin, ceapa si ulei.
Tocanita de pipote cu vin este o reteta delicioasa. Spalam pipotele.Ceapa se curata si se toaca.Rosiile le spalam si le tocam cubulete. Punem la calit ceapa.
Intr-o alta cratita calim pipotele in ulei. Adaugam peste ceapa calita rosiile taiate cubulete.
Peste rosii adaugam si pipotele, boiaua, sare, piper si apa cat sa le acopere. Le introducem la cuptor la foc mediu.
Cand sunt aproape fierte amestecam pasta de tomate cu vinul si turnam peste pipote. Mai lasam la cuptor circa 15-20 de minute.
Tocanita de pipote cu vin se serveste alaturi de o garnitura din cartofi.
Pentru prepararea acestei tocanite ar fi ideala:Cratita ovala cu capac Calve Spain de la Kitchen Shop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii