Tocanita de pipote cu vin este o reteta delicioasa pentru care nu va trebuie decat pipote, rosii, vin, ceapa si ulei.
Tocanita de pipote cu vin este o reteta delicioasa. Spalam pipotele.Ceapa se curata si se toaca.Rosiile le spalam si le tocam cubulete. Punem la calit ceapa.
Intr-o alta cratita calim pipotele in ulei. Adaugam peste ceapa calita rosiile taiate cubulete.
Peste rosii adaugam si pipotele, boiaua, sare, piper si apa cat sa le acopere. Le introducem la cuptor la foc mediu.
Cand sunt aproape fierte amestecam pasta de tomate cu vinul si turnam peste pipote. Mai lasam la cuptor circa 15-20 de minute.
Tocanita de pipote cu vin se serveste alaturi de o garnitura din cartofi.
Pentru prepararea acestei tocanite ar fi ideala:Cratita ovala cu capac Calve Spain de la Kitchen Shop.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii