Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa
Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul. Se adauga sare piper si boia. Se lasa sa fiarba la foc mic pina scade zeama, apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul. Se fierbe din nou la foc mic cu capac. Cind carnea e aproape fiarta se taie ardeii cubulete in forma de zaruri si se arunca peste carne. Cind totul e fiert se adauga smintina amestecata cu faina si se mai fierbe 5 minute.
Se mai poate pune brocolli impreuna cu ardei.
Se serveste cu cartofi natur
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii