Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc. Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca, avand grija sa nu se arda paprika.
Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc.
Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika.
Se pun in oala si cartofii, se toarna apa peste si se inchide capacul oalei sub presiune.
Inainte de a inchide capacul nu uitati de sare si de piper.
Dupa ce incepe sa suiere se mai tin cam 30 de minute.
Opriti focul si mai lasati tocanita de pui 15 minute.
Se deschide supapa si apoi se scoate capacul.
Tocanita din pipote de pui se serveste cu mamaliga.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii