Carnea curatata se taie cubulete, apoi se prajeste cu masura, uscata. Untura se adauga dupa evaporare. Punem zeama de oase sau apa, apoi mai fierbem
Carnea curatata se taie cubulete, apoi se prajeste cu masura, uscata. Untura se adauga dupa evaporare. Punem zeama de oase sau apa, apoi mai fierbem impreuna cu ceapa oparita. Carnea moale se presara cu faina, adaugam castravetii decojiti si geluiti, apoi mai prajim pana sunt gata.
Alte mancaruri romanesti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii