Tochitura

Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a ru

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tochitura

Ingrediente

  • 1/2 kg carne porc
  • 3 carnaciori afumati
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 cutie mica rosii in bulion
  • 2 linguri bulion
  • patrunjelul si celelalte ingrediente-dupa gust

Mod de preparare

Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a rumenit adaugam carnaciorii taiati feliute si apoi ciupercile. Le lasam la foc mic un pic,dupa care adaugam rosiile in bulion si bulionul diluat in apa si bineinteles celelalte ingrediente, mai putin smantana. Le lasam sa dea intr-un clocot. Apoi adaugam smantana, mai dau intr-un clocot si la final adaugam patrunjelul.


Cu mamaliguta si cu ou. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori