Tochitura

Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a ru

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tochitura

Ingrediente

  • 1/2 kg carne porc
  • 3 carnaciori afumati
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 cutie mica rosii in bulion
  • 2 linguri bulion
  • patrunjelul si celelalte ingrediente-dupa gust

Mod de preparare

Spalam carnea bine, o taiem cubulete si o punem pe foc intr-o cratita cu ulei si putina apa in asa fel incat sa se rumeneasca treptat. Dupa ce s-a rumenit adaugam carnaciorii taiati feliute si apoi ciupercile. Le lasam la foc mic un pic,dupa care adaugam rosiile in bulion si bulionul diluat in apa si bineinteles celelalte ingrediente, mai putin smantana. Le lasam sa dea intr-un clocot. Apoi adaugam smantana, mai dau intr-un clocot si la final adaugam patrunjelul.


Cu mamaliguta si cu ou. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc