Tochitura de porc este o mancare consistenta care va satura imediat persoanele asezate la masa. Pentru prepararea reteti ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, carnati, ficatei, ceapa, usturoi, rosii, ciuperci, vin, ardei iute, dafin, cimbru, boia.
Tochitura de carne poate fi servita cu mamaliguta calda. Prima data ne apucam de pregatirea carnii. Carnea se taie si se curata si se condimenteaza cu sare, piper si simbru. Se stropeste cu vin rosu si se lasa la rece 30 de minute. Intr-un ceaun se pun 3 linguri de ulei si se caleste carnea. 10 minute mai tarziu se adauga carnatii si ficateii. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un castron si in ceaun se caleste ceapa. Se adauga carnea de porc, se amesteca si se completeaza cu 2 cani de supa pentru tochitura. Se pun condimentele si se lasa la foc mic 30-40 de minute, dupa care se pun rosiile, vinul, usturoiul. Se lasa sa dea un clocot si se pune la cuptor pana cand scade sosul tochiturii. Tochitura de porc este o reteta consistenta dar delicioasa. Preateste-o fara teama!
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Pulpa de porc cu legume
Supa italiana cu legume
Legume picante

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii