Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa, apoi se pun la fiert cu un praf de sare. n momentul cand da in primul clocot, se spumeaza si se adau
Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa, apoi se pun la fiert cu un praf de sare.
n momentul cand da in primul clocot, se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se lasa sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
Se scot din supa maruntaiele,se scurg si apoi se pun la prajit in ulei.
Cand incep sa se rumeneasca adaugam vinul rosu, mai lasam putin pe foc mestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugam pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
Se mai lasa sa clocoteasca putin, apoi se adauga si amestecul de condimente aromate, sare si pier daca mai e nevoie.
Alaturi de tochitura se poate servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline.
Pofta buna!
Reteta Tochitura din maruntaie de pui a fost propusa de ani67 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ficatei de pui gasiti aici:
Ficatei gratinati cu sos picant,
Ficatei Cleo,
Salata de ficatei de pasare
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouNu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii