Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua c
Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe. Pentru a avea un gust deosebit se fierbe la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri. Potrivim de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar:dumitrufelicia
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii