Tochitura dobrogeana

Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua c

Complexitate
redusa
Tochitura dobrogeana

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 50 ml ulei
  • 2 foi de dafin
  • 10 – 15 boabe de piper
  • 2 cani cu apa
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • boia de ardei
  • piper macinat

Mod de preparare

Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe. Pentru a avea un gust deosebit se fierbe la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri. Potrivim de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.


Sursa acestei retete este blogul culinar:dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate:

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Zacusca de ciuperci


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci