Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua c
Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe. Pentru a avea un gust deosebit se fierbe la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri. Potrivim de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar:dumitrufelicia
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii