Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.
Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Conopida se curata, se desface buchetele si se tine 20 minute in apa cu sare. Conopida se fierbe in apa cu sare si lapte. Bucatile de muschi se frig intr-o tigaie in 75 ml ulei. Separat, se prajesc feliile de paine in 75 ml ulei. Pe fiecare felie de paine (cruton) se monteaza cate o bucata de muschi, deasupra se pune conopida si se toarna smantana. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Turnedoul cu carne de vita si conopida se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauUn pranz rapid si bun pentru iubitorii ficateilor de pui!
Ficatei in sos de ceapa
Comentarii