Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.
Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Conopida se curata, se desface buchetele si se tine 20 minute in apa cu sare. Conopida se fierbe in apa cu sare si lapte. Bucatile de muschi se frig intr-o tigaie in 75 ml ulei. Separat, se prajesc feliile de paine in 75 ml ulei. Pe fiecare felie de paine (cruton) se monteaza cate o bucata de muschi, deasupra se pune conopida si se toarna smantana. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Turnedoul cu carne de vita si conopida se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii