Pentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe pe jumatate in apa cu sare si se scurge de apa. Carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Carnea tocata se inabusa in 50 g untura impreuna cu ceapa, se raceste si se amesteca cu orez, sare si piper. Varza tocata se inabusa in 50 g untura cu apa sau zeama de varza, se adauga pasta de tomate, boia de ardei si se continua fierberea cca 10 minute, dupa care se raceste. Jumatate din cantitatea de varza se aseaza in strat egal intr-o tava unsa cu untura. Deasupra, se aseaza carnea in strat uniform, ultimul fiind de varza. Se introduce tava la cuptor cca 20 minute. Cu 5 minute inainte de a se scoate varza, se adauga iaurt amestecat cu faina, se intinde in mod egal; se gratineaza.
Varza cu carne tocata de porc se serveste calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii