Se taie vinetele pe lungime. Se presara cu sare, apoi se lasa circa o ora pe hartie pergament, sa se scurga. Dupa aceea, se dau prin faina, se prajes
Se taie vinetele pe lungime. Se presara cu sare, apoi se lasa circa o ora pe hartie pergament, sa se scurga.
Dupa aceea, se dau prin faina, se prajesc in ulei incins si se lasa din nou sa se scurga de grasime pe o alta hartie pergament.
Vinetele se scobesc apoi cu o lingura, iar miezul se aseaza intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, si se introduce la cuptor.
Se umplu vinetele cu o compozitie preparata din ciupercile calite, amestecate cu miezul vinetelor, un catel de usturoi pisat, ficatul taiat marunt, ceapa tocata si calita, patrunjelul tocat de asemenea marunt si o felie de miez de paine, inmuiata in lapte si stoarsa bine.
Se toarna deasupra bulion si se lasa vasul la cuptor timp de 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseDe belea Petrica asta, a istericat o groaza de femei, habar nu am de ce, la fel cum habar nu am de ce prajitura asta-i poarta...
Prajitura Petre Roman
Comentarii