Pentru budinca delicioasa de cartofi cu sos de cascaval cartofii fierti in coaja cu o zi inainte se curata si se rad pe razatoare.
Pentru budinca delicioasa de cartofi cu sos de cascaval cartofii fierti in coaja cu o zi inainte se curata si se rad pe razatoare. Se amesteca apoi cu sarea, galbenusul, smantana si albusul batut spuma. Se pune aceasta compozitie intr-o forma de budinca, unsa cu unt si presarata cu faina. Se fierbe o ora in abur (intr-un alt vas cu apa clocotita). Apoi se rastoarna pe un platou adinc. Se prepara sosul: se pune la fiert supa de carne cu untul si cascavalul ras si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se toarna acest sos peste budinca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii