Cartofi cu ceapa si patrunjel

Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 800 g
  • ceapa - 150 g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 400 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii si ceapa se amesteca cu sare si piper, se aseaza in tava cu ulei si 100 ml apa si se introduc la cuptor 20 minute. Se stropesc treptat cu apa ramasa.

Cartofii cu ceapa si patrunjel se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori