Cartofi cu chimion

Cartofii cu chinion sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare cu cartofi mai aveti nevoie de ulei, paprika iute, paprika dulce, chimion, scortisoara si usturoi pudra.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu chimion

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • taiati in felii mai groase
  • 1 lingura ulei
  • 2 lingurite chimion pudra (cumin)
  • 1 lingurita paprika dulce
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • sare
  • 1/4 lingurita paprika iute
  • 1/8 lingurita scortisoara (optional)

Mod de preparare

Cartofii cu chimion sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare cu cartofi intr-un bol se amesteca uleiul cu cartofii. Intr-un alt bol se amesteca si condimentele si se presara peste cartofi.

Se amesteca bine totul si se dau la cuptor intr-o tava, avand grija sa nu se suprapuna cartofii. Dupa 20 de minute se intorc pe partea cealalta si se mai tin inca 10 minute, pana se rumenesc frumos.


Cartofii cu chinion se servesc calzi.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Marmelada de mere si pere
1
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Prajitura After Eight
3
Prajituri

Prajitura After Eight

Prajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...

Prajitura After Eight
Prajitura de casa cu mac
4
Retete de Pasti

Prajitura de casa cu mac

Prajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...

Prajitura de casa cu mac
Zacusca cu vinete si morcov
5
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Parteneri
Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos
Bucataras.RO

Panna Cotta cu zmeura - Deliciu fin si cremos

Imi place desertul asta, se face usor, este gustos, un fel de budinca in care putem sa punem orice fruct sau sos de...

Panna Cotta cu zmeura - Deliciu fin si cremos
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia