Cartofii cu cimbru la cuptor sunt foarte deliciosi si se pot servi ca si garnitura la orice el de carne sau langa legume. Se curata cartoful de coaja si se taie in felii.
Cartofii cu cimbru la cuptor este o mancare de cartofi foarte delicioasa si se poat servi ca si garnitura la orice fel de carne sau langa legume. Se curata cartoful de coaja si se taie in felii.
Intr-un bol se amesteca uleiul,usturoiul,sarea si cimbrul.
Se pun cartofii in bol si se amesteca.
Se pun in tava (eu am una care nu lipeste) si se pun ca sa nu se lipeasca feliile.
Se lasa cam 20 de minute sau pana incep sa se rumeneasca.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii