Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cart
Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat.
Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cartofi se asaza un strat de brinza sarata si rondele de ou fiert tare.
Se incheie cu un strat de rondele de cartofi, peste care se pun citiva catei de usturoi, marar tocat si putina sare.
Forma se umple cu apa si se lasa in cuptor, la foc potrivit, o ora.
Cartofii se scot din cuptor si se servesc fierbinti, cu salata de sfecla rosie si hrean.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii