Pentru cartofi cu smantana ardelenesti cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne.
Pentru cartofi cu smantana ardelenesti cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga cartofi, sare, boia de ardei, foi de dafin, cubul MAGGI, apa si se continua fierberea. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga faina dizolvata in apa si se mai fierb 5 minute. Se da la o parte vasul de pe foc si se adauga smantana si otetul.
Cartofii cu smantana ardelenesti se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii