Cartofi frantuzesti cu carnaciori

Cartofii frantuzesti cu carnaciori este o mancare de cartofi cu carne si telemea delicioasa si consistenta. Ungem o tava cu 50 g unt, peste care punem cartofii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • fierti in coaja
  • 4 carnaciori
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 3 oua
  • 300 g branza telemea
  • 100 g unt

Mod de preparare

Cartofii frantuzesti cu carnaciori este o mancare de cartofi cu carne si telemea delicioasa si consistenta. Ungem o tava cu 50 g unt, peste care punem cartofii curatati si taiati rondele. In restul de 50 g unt punem la prajit carnatul taiat bucatele si ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a prajit putin, adaugam peste cartofi. Batem ouale cu telul, punem condimentele si branza rasa pe razatoare, apoi turnam totul peste cartofi si carnati, dupa care dam la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra.


La final, cartofii frantuzesti cu carnaciori se servesc cu muraturi asortate sau lapte acru sau cu diferite salate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori