Cartofii se taie in sferturi si se pun intr-o tava. Se adauga peste ei uleiul, sucul de lamaie, usturoiul, sarea si apoi se amesteca bine. Se lasa la
Cartofii se taie in sferturi si se pun intr-o tava. Se adauga peste ei uleiul, sucul de lamaie, usturoiul, sarea si apoi se amesteca bine. Se lasa la copt 20 de minute, apoi se adauga rosiile, maslinele, rozmarinul si se lasa la copt 40 de minute, pana ce cartofi se rumenesc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii