Cartoful se curata, se spala si se taie rondele si se aseaza intr-un vas iena. Se presara usturoiul zdrobit, presaram cu sare si piper, turnam frisc
Cartoful se curata, se spala si se taie rondele si se aseaza intr-un vas iena.
Se presara usturoiul zdrobit, presaram cu sare si piper, turnam frisca pentru gatit si laptele, apoi intoarcem rondelele de cartofi, pentru a patrunde ingredientele peste ele.
Se coace in cuptorul incins timp de o ora.
Din cand in cand se intorc feliile de cartofi pentru a nu se zdrobi.
Inainte de servire se presara deasupra putin cascaval ras.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii